15 Ağustos 2013 Perşembe

Perde ve Stor Perdeler

''Perde her evde bulunan bir ev tekstil ürünüdür. Sayısız marka ve modelden oluşan perdeler aynı zamanda kullanım alanlarına göre de çeşitlenmektedir. Örnek olarak vermek gerekirse; stor perde daha çok iş yerlerinde, çalışma alanlarında ve mutfakta kullanılırken, duvara tutturularak dekoratif görünüm veren kanatlı perdeler salonlarda kullanılmaktadır.


Stor perde ekstra olarak bit tül perdeye ihtiyaç duymaz. İş yerlerinde tül perde ve güneşlik komik ve kullanışsız duracaktır. Stor perde pratik bir şekilde makarası sayesinde yukarı çekilir ve kullanılan alana güneş girmesini sağlar. Stor perdenin mutfakta kullanılma sebebi ise kokuyu az hapsetme özelliğinden kaynaklanır. Yemek kokuları perdeye daha az siner ve temizliği daha kolaydır.


Çalışma odalarında verimi artırmak için fazla ışığa ihtiyaç duyulur. Çünkü karanlık ortam uyku getirecektir. Çalışma odalarının bir diğer önemli mobilyası ise çalışma masasıdır. Çalışma masası konforlu ve uygun boyutlarda alınmalıdır. Yani, üzerine bilgisayar ve aynı zamanda kitapların ya da belgelerin sığabileceği boyutlarda olmalıdır. Aynı zamanda, odanın büyüklüğüne göre çalışma masası ve sandalye seçimi ideal olacaktır. Bu sayede çalışma ortamında hareket alanı kalır.


Perde ve çalışma masası seçiminde hangi alana koyulacaksa o alanın dekorasyonu göz önünde bulundurulmalıdır. Perde duvar kağıdı ile uyum sağlarken mobilyalar ile arasında bir denge oluşturabilir. Çalışma masası ise hem odanın genişliği hem de duvar rengine uygun seçilmelidir.

Çalışma alanınızı iyi dekore etmeniz hem sizin hem de çalışanlarınızın daha verimli ve mutlu bir iş yaşamı sürmesini sağlar.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder