15 Ağustos 2013 Perşembe

Bebeğimin İlk Doğum Günü Pastası

''Bu aralar evimizde minik oğlumun ilk yaş günü partisi heyecanı var. Evimizde sevdiklerimizi, yakınlarımızı davet edebileceğimiz, küçük ve sevimli bir doğum günü partisi organize ettik. Ufak tefek parti süsleri satın aldık ve evimizi süsledik. Minik oğlumuzun ilk doğum günü olduğu için bizim için oldukça özel ve güzel bir gün olmasını istiyorduk. Bütün hazırlıkları yaptıktan sonra sıra pasta seçimine geldi. Günümüzde oldukça tatlı, sevimli, şık pasta tasarımları bulunuyor. Neredeyse pastacılık bir sanat haline gelmiş. Hem lezzetli hem de oldukça güzel görünen pek çok pasta tasarımı mevcut.

Doğum Günü Pastası


Biz her yerde oğlumuz için en güzel pastayı ararken kız kardeşim bir nişan töreninde harika bir nişan pastası yemiş ve hemen nereden aldıklarını öğrenmiş. Lezzet Siparişi isimli bir online alışveriş sitesiymiş bu güzel pastanın yaratıcısı. Biz de eşimle beraber hemen siteye girdik ve minik oğlumuz için pastaları incelemeye başladık. Pastaların tasarımları gerçekten oldukça hoş görünüyordu. Fakat tadını bilmeden almak istemedik ve hemen bir adet butik pasta siparişi verdik. Pastalar sipariş üzerine günlük olarak gönderiliyormuş oldukça tazeydi anlayacağınız. Tazeliği bir yana dursun butik pasta gerçekten çok lezzetliydi. Artık hiç bir şüphemiz kalmamıştı oğlumuzun doğum günü pastasını Lezzet Siparişinden sipariş edeceğiz.

Doğum Günü Pastası


Site içerisinden pek çok nişan pastası, butik pasta, doğum günü pastası çeşidi bulunuyor. Her biri birbirinden güzel pastalar arasında kaybolabilirsiniz fakat herkese bu lezzetli pastaları tavsiye ediyorum.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder