18 Mart 2013 Pazartesi

Evimin Tekstili

Başlık, yapısı itibari ile "pabucumun rakçusuuuu" tınıları taşısa da kesinlikle herhangi bir art niyet içermemektedir, sayın sevgili okuyucu arkadaşım. Ev tekstili, tamlamanın yapısı itibariyle de az biraz çekici, biraz da alışverişe sevk edici özelliğe sahip. Bunu söyleyerek cinsiyetçi konumuna düşmek istemezdim ammaaa, genelleme de olsa doğruluk payı taşıdığı için belirtmeden geçemeyeceğim bir gerçek var ki o da şu: ev tekstili ürünlerinin alışverişe teşvik etme hali özellikle kadınlarda oldukça etkili.




Aranızda bu tespite itiraz edecek olan biri var mı? 
Öyleyse buyurun ispata. Şu görselde kullanılan ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha ilk gördüğünüz anda nasıl bir etki yarattı sizde, itiraf edin bakalım. Sadece yatak örtüsü takımı değil, mobilyalar, perdeler, kullanılan aksesuarlar ve hepsinin yarattığı bütünlük insanı cezbeden bir mesaj taşıyor doğru değil mi? 




Sıradaki!
Bu karşı konulamaz görüntü hakkındaki fikrinizi alalım bir de. İdeal bir yatak odası imajı sunan bu fotoğrafta yer alan ürünlerin hepsi de ayrı ayrı aynı etkiyi yaratıyor: "bana sahip olmak istemez misin?" Cevabı hepimiz biliyoruz, en azından kendinize karşı dürüst olun. Yastıklar, yatak örtüsü, uyku seti, perde, şifonyer, karyola başlığı, gardırop, koltuk, halı ve hatta yer döşemeleri... Aydınlatmanın da yerinde olması sayesinde cazibesini artıran bu mekan, alışveriş canavarlarına nazlı nazlı göz kırpıyor. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder