4 Eylül 2013 Çarşamba

Aradığım Mobilyalar Bir Tık Uzağımdaymış

Geçen ay salonda bulunan mobilyalarımızı yenilemeye karar vermiştik. Pek çok dekorasyon mağazası gezdik ve aradığımız modeli hiç bir yerde bulamadık. Bulduğumuz ürünler ya çok pahalıydı ya da çok kullanışsız. Aradığımız ürünü bir türlü bulamayınca marangoza yaptırmaya karar verdik. Her yerde güvenilir işinin ehli marangoz aramaya başladık bu seferde. Gittiğimiz marangozlardan pek memnun kalmadık. 

İnegöl Mobilya


Örnek işleri pek hoşumuza gitmedi. Ne yapacağımızı bilmeden mobilyasız bir şekilde ortada kalmıştık. Tam da bu sırada bir arkadaşım Evidea isimli online bir alışveriş sitesinden bahsetti. Site içerisinde pek çok güzel mobilya seçeneği olduğunu ve kime tavsiye ettiyse siteden memnun kaldığını söyledi. Biz de merak ettik. Belki de aradığımız mobilya modelleri Evidea online alışveriş sitesindeydi. Çok geçmeden siteye giriş yaptık. Gerçekten de uygun fiyatı ve şık ürünler Evidea'da oldukça fazlaydı. 

Padişah Halı


İnegöl mobilya çeşitlerinden ünlü markalara kadar pek çok güzel model mevcuttu. İnegöl mobilya çeşitleri arasından bir model beğendik ve sipariş ettik. Mobilyalar oldukça hoş görünüyordu ama bakalım görünüşleri kadar konforları da keyif verecek miydi? Siparişimiz birkaç gün içerisinde kapımıza kadar geldi. Gerçekten yeni mobilyalarımızdan oldukça memnun kaldık. Siteden bu kadar memnun kalınca Padişah Halı modellerine de bir göz atalım dedik. Beğendiğimiz bir Padişah Halı modelini de çok geçmeden sipariş ettik. Şimdi onun elimize ulaşmasını bekliyoruz. Bundan sonra her türlü ev alışverişimizi Evidea'dan yapmayı düşünüyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder